Sport

13 Juli alweer de Singelloop Hollandscheveld

Hollandscheveld – Nieuw staat dit jaar de Plus Cappendijck Sratenloop op het programma tijdens de Singelloop inhollandscheveld. Tevens onze nieuwe sponsor van het evenement Hiervoor geld dat je maximaal 5 lopers uit je straat mag inschrijven en waarvan de 4 snelste tijden bij elkaar worden opgeteld. Aan de hand hiervan worden de 3 snelste teams beloond met een mooie prijs.

Dit spektakel speelt zich allemaal af tijdens de 5 km, wat voor iedereen is te doen. Alle deelnemers die hieraan meedoen tellen ook gewoon mee met de individuele wedstrijd. Zowel de 5 als de 10 km tellen weer veel leeftijd categorie├źn. Allicht zijn er voor de allerjongsten ook weer de kortere afstanden, beginnend met de jeugd t/m 6 jaar die gaan voor een rondje van 500 meter welke zal starten om 17.30 uur. Een kwartier later is de jeugd van 7 t/m 9 jaar aan de beurt voor de 1 km. Waarna om 18.00 uur ook voor de 1 km de jeugd van 10 t/m 12 mag starten. Ook voor de G atleten is weer ruimte en deze starten om 18.15 uur en gaan ook 1 km afleggen. De iets ouder jeugd van 12 t/m14 jaar gaan voor een grote ronde van 2,5 km en ook hier zal het weer een spannende strijd worden. 18.45 uur zal de 10 km van start gaan, die vorig jaar werd gewonnen door Henry Rutgers uit Noordscheschut.

De strijd om de Plus Cappendijck bokaal tijdens de 5km begint als laatste onderdeel om 19.45 uur. Het inschrijven voor de stratenloop moet je doen via snellerakkershollveld@gmail.com met vermelding van de namen plus geboorte datum. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team maar plus Cappendijck betaald hiervan de helft. Wie in een team zit hoeft zich niet ook nog eens individueel in te schrijven. Individueel inschrijven doe je via www.inschrijven.nl Nog meer info vind je op www.desnellerakkers.nl.

Geef een reactie