Clubmatch Kynologen Club Hoogeveen voor honden met FCI stamboom

Hoogeveen: KC Hoogeveen organiseert op 30 Juni 2019 de Clubmatch voor: Honden met FCI stamboom. Inschrijven kan via de website van KC Hoogeveen tot 17 juni 17:00 uur. De clubmatch is een hondenshow voor alle FCI erkende hondenrassen. 

Alle deelnemers zijn welkom vanaf 8.30 uur. De keuringen gaan van start om 10.00 uur. “Draagnummers en catalogus zijn bij het secretariaat af te halen, tot kwartier voor aanvang. We hebben voor de winnaars mooie rozetten te winnen. Ook hebben we voor alle beste baby’s en beste puppy’s van alle rassen een prijs.”

Niet leden van de KC Hoogeveen zijn van harte welkom, zij betalen echter € 10.— contributie voor de rest van dit jaar. Graag aankruisen op het formulier.

Honden ingeschreven in genoemde klassen dingen normaal mee naar “beste hond van de clubmatch”, met uitzondering van de honden, die ingeschreven zijn in de baby- en de puppy klasse. De beste baby’s van het ras gaan op voor de titel “beste baby in show” en de beste puppy’s van het ras gaan op voor de titel “beste puppy in show”.
Zoals altijd is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan de koppelklasse.  Een koppel is een combinatie van een reu en een teef van hetzelfde ras en variëteit, alsmede dezelfde eigenaar, ongeacht leeftijd en geslacht.

De bedoeling is dat het koppel een zo harmonieus mogelijke eenheid vormt. Hetzelfde geldt voor een fokkerijklas die bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf honden van hetzelfde ras en variëteit. De honden zijn gefokt door dezelfde persoon, maar zijn niet noodzakelijkerwijze zijn eigendom.

Kind-Hond show & Junior Handling

Tevens is er deze dag ook weer een speciale kind-hond show en junior handling. Hierbij mogen alle kinderen deelnemen met een hond die deze dag reeds ingeschreven is voor de clubmatch.

Uiteraard mogen alle deelnemers verkleed komen. Ook hierbij hebben we verschillende groepen
Kind – hond kinderen tot 8 jaar
Kind – hond kinderen van 8 t/m 13 jaar
Junior Handling 13 t/m 18 jaar
Deelname aan de kind-hond show en junior handling is gratis.

Terrein

“Uiteraard mag iedereen zijn/ haar partytent en/of luifel mee nemen, maar we zouden graag de ruimte direct langs de ringen vrij willen houden. Tevens zouden we het terrein graag netjes houden dus wanneer uw hond zijn behoefte doet op het veld gelieve dit op te ruimen. Langs het fietspad hebben we een grote uitlaatstrook daar en ongelukjes op het veld graag zelf opruimen.”

Deel dit bericht!

Geef een antwoord