Korfbal: Laatste kans voor Thrianta

Hoogeveen: Aankomende zaterdag speelt de Ittica formatie de laatste wedstrijd van het seizoen. De geel blauwen ontvangen Regio’72 uit Vaassen. Naast dat er gestreden wordt om de laatste kans op handhaving wordt er ook afscheid genomen van drie spelers. 

In de strijd om handhaving moet Thrianta winnen en mag concurrent Elko geen punten behalen. De opdracht is duidelijk maar het zal voor de Hoogeveners geen gemakkelijke opgave worden want Regio’72 is de nummer twee van de competitie. De uitwedstrijd gaf de ploeg wel vertrouwen want drie kwart van de wedstrijd stond Thrianta toen aan de goede kant van de score. Helaas wisten de Hoogeveners dat toen niet te belonen met punten. Uiteindelijk werdter met 20-17 verloren.

Naast dat Thrianta strijd om handhaving neemt het ook afscheid van een aantal spelers. Want Marjan Huisinga, Geert Bremmer en Maurice Kikkert nemen na deze wedstrijd afscheid. Alle drie de spelers willen hun periode bij Thrianta afsluiten met handhaving. Zeker voor Kikkert zal het een mooi slot zijn van zijn 20 jarige carrière in de selectie van Thrianta.

De ploeg kan alle steun goed gebruiken en de afscheid nemende spelers verdienen een groots applaus voor bewezen diensten voor Thrianta. Dus komt allen om 15.30 uur naar het sportveld aan de Terpweg om Thrianta te steunen in hun strijd om handhaving.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord