Giga Kangoeroedag HHV 2019 was een vrolijk gebeuren

Hollandscheveld – Op woensdag 29 mei heeft alweer voor het 4e jaar op rij de Giga Kangoeroedag plaats gevonden op de sportvelden van HHV. Het veld van HHV was gevuld met 130 kleuters van het Mozaïek en het Hoeltien, deze waren in groepjes met begeleiding verdeeld.

Wethouder Slomp bedankte alvast de vrijwilligers van HHV die deze ochtend mogelijk maakten, maar ook de leerlingen van groepen 7 en 8 van het Mozaïek die de spelletjes begeleiden. Hierna gaf hij het startsein en na een gezamenlijke warming-up met de Kangoeroe van de korfbal werd het spelletjesparcours afgewerkt. Bij enkele spelletjes stond het korfbal centraal, zoals schieten op een korf en gooien door een toren van korven maar bewegen voerde de boventoon. Het enthousiasme was duidelijk te horen en ook de vele glimlachen op de gezichten van de kinderen gaf iedere vrijwilliger een goed gevoel.

Het spelletjesparcours nam ongeveer 1,5 uur in beslag en leverde door het mooie weer rode vrolijke gezichtjes op. Er werd nog even gezamenlijk afgesloten en de kinderen ontvingen een klein aandenken, waarna iedere groep met hun begeleider tevreden terugkeerde naar school. HHV blikt terug op een geslaagde en gezellige ochtend, waarin hun doel was bereikt, namelijk kinderen laten bewegen vanuit enthousiasme van het kind zelf.

dav
Deel dit bericht!

Geef een antwoord