60 Musicalsterren in vier Scalaproducties dit weekend in De Tamboer

Hoogeveen – Scala Centrum voor de Kunsten heeft al jaren lang een enthousiaste en zeer actieve musicalafdeling. Op zaterdag 15 juni presenteren de leerlingen hun eindvoorstellingen dit seizoen in Theater De Tamboer. Vier nieuwe musicalproducties zien het levenslicht. ’s Middags om 16.30 uur Klasse! en Het Musical Museum en ’s avonds om 19.30 uur Het Clusius College en Fashion & Design. De zestig musicalleerlingen van 7 tot en met 18 jaar maakten hun producties onder leiding van musicaldocenten/regisseurs Gerrit Jan Rutgers en Yoanique Hillen en theaterdocent Ruth Bouwmeester. Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via www.detamboer.nl.

Klasse!
Musicalklas 1 (7 t/m 9 jaar) speelt Klasse, een korte musical rond allerlei belevenissen in de klas. Vriendschappen, ruzie en verliefd zijn, gelukkig hoeven de leerlingen er niet alleen doorheen. Ze doen het samen, met de hele klas!

Het Musicalmuseum
Musicalklas 2 (10 tot 13 jaar) presenteert Het Musical Museum. Twee bewakers van het museum komen erachter dat de beelden in het theater kunnen bewegen. Dat is vreemd en eng, vooral omdat één van hen, Sadista, de andere beelden terroriseert. Wat kunnen ze eraan doen?

Het Clusiuscollege
Musicalklas 3 (12 t/m 14 jaar) brengt Het Clusius College. Dit verhaal speelt zich af op een middelbare school waar de leerlingen van alles meemaken. Wat? Dat blijft nog even geheim.

Fashion & Design
Musicalklas 4 (15 t/m 18 jaar) zet Fashion & Design op de planken. Een kijkje op de redactie van het beroemde gelijknamige modeblad. De samenwerking van de redactrices gaat meestal goed, maar niet altijd. Vooral niet als het geheim van de boze eigenaresse en hoofdredactrice wordt ontdekt.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord