Vrijwilligerscollege: AVG, één jaar later

Hoogeveen – Het Vrijwilligerscollege organiseert een bijeenkomst met als thema “AVG, één jaar later”. Het college vindt plaats op donderdag 27 juni van 19.30 – 21.00 uur in de Zuiderbreedte, Boekenbergstraat 12 te Hoogeveen.

In mei 2018 heerste er even paniek bij veel organisaties. De nieuwe wet op de privacy zorgde voor onrust in de praktijk bij de uitvoering van het vrijwilligerswerk.
Verschillende methodieken werden aangeboden voor het AVG-proof maken van uw organisatie. Sommige deelnemers hadden al direct goede voorbeelden van de aanpassingen die zij doorgevoerd hadden.
Ruim een jaar later bieden we organisaties graag de ruimte om de balans op te maken:
Is uw organisatie ondertussen AVG proof of bestaan er nog open eindjes? Of moet u misschien nog beginnen met het toepassen van de privacywet en vindt u dat lastig?
Wilt u concreet informatie uitwisselen met andere organisaties, documenten vergelijken en bespreken hoe met aanpassingen de uitvoering van het werk ook anders kan?

Naar gelang de belangstelling en uw actuele vragen vullen wij deze bijeenkomst zo in dat u huiswaarts keert met antwoorden en materiaal waarmee u weer verder kunt.
De bijeenkomst wordt begeleid door Gerrie Dijkstra. Zij is kwaliteitsmedewerker en zij heeft de Stichting Welzijnswerk AVG proof gemaakt. Graag stelt zij haar opgedane kennis be-schikbaar om u/uw organisatie verder te helpen daar waar dat nog nodig is.

Deelname aan het college is kosteloos, uw aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan via de website www.vrijwilligersHoogeveen.nl/colleges, telefonisch via 0528-278855 (recep-tie SWW) of via vc@vrijwilligershoogeveen.nl.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord