Max van den Burg & Ernst Bobbie en de rest in De Tamboer

MAX VAN DEN BURG OP Z’N PAASBEST


Hoogeveen – Op zaterdag 20 april doet Max niet gewoon z’n best, maar is hij op z’n paasbest! Dat betekent: goed gekleed, getrimde baard en in topconditie.

Max voert het publiek genadeloos langs de rafelranden van onze perfect gestylde wereld, waarin je niet meer weet of je iemand met ‘meneer’, ‘mevrouw’ of gewoon ‘hey’ moet aanspreken. En waarin je voortdurend moet uitkijken voor allergenen, gluten, giftige eieren of gen X in je drinkwater. We leven in een overgevoelige wereld. Daarom is het hoog tijd om even lekker uit te waaien bij Max met deze dynamische en muzikale show, barstensvol rake types, mooie liedjes en hilarische en ontroerende verhalen. Meedogenloos en vol mededogen kijkt Max samen met het publiek in de spiegel om de vraag te stellen: “You like what you see?”

Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

GEKLUNGEL IN DE TAMBOER MET ERNST, BOBBIE EN DE REST 3+

Hoogeveen – Ernst & Bobbie staan op woensdag 24 april klaar in De Tamboer met een nieuwe familieshow vol grappen, avontuur, spanning, meezingen én meedoen! Dit keer krijgen ze een onmogelijke opdracht: een zeldzaam dier moet terug worden gebracht naar zijn natuurlijke omgeving.

Om deze opdracht te voltooien reizen Ernst & Bobbie af naar de jungle. Het lijkt een makkelijke klus, maar natuurlijk gaat er weer van alles mis. Ernst & Bobbie kunnen jouw hulp vanuit de zaal dus goed gebruiken. Zal dit avontuur goed aflopen?

Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Deel dit bericht!
  • 9
    Shares

Geef een reactie