Dag vol activiteiten bij MFC Krakeel ten bate van KWF

Hoogeveen – Team Geralda en Team Hoop Lopers 2.0 organiseren bij Mfc de Magneet een dag vol activiteiten. Dit zijn 2 teams die op 5 en 6 juli deelnemen aan de samenloop voor hoop. Ze hebben een gezamenlijk doel en dat is: zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF.

Deze dag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden: er is een wandeltocht (voor de wandelaars zeker een aanrader), rommelmarkt/braderie met optredens van Jeroen Oelen.  Als randactiviteieten bij de braderie zijn onder ander een springkussen aanwezig en een photobooth. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er is een popcorn machine, suikerspinnen en Hamburgers-hotdogs zullen er kunnen genuttigd worden en ook een drankje zal niet ontbreken.  De dag zal worden afgesloten worden met een muziekavond. hier treden onder ander op Berry en Jessica, Hans Bakker en Tennesee Outlaws.
Voor de wandeltocht kunt u zich ter plekke inschrijven. Voor de muziekavond kunt u bij de ingang betalen, er is geen voorverkoop.

Sponsors gezocht

Tijdens de rommelmarkt/braderie is er een enveloppenspel. Voor dit enveloppenspel is het team nog steeds op zoek naar prijzen.  Hebt u een bedrijf of bent u particulier en wilt u een prijs beschikbaar stellen laat het ons weten. Het team haalt de prijs graag op.

Wij hopen dat u allen komt en deze dag tot een succes laat worden want er is veel geld nodig voor onderzoeken naar kanker. Laten wij deze dag allemaal opstaan tegen Kanker. Komt u ook?

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Dag vol activiteiten bij MFC Krakeel ten bate van KWF

  • 10 juni 2019 om 12:52
    Permalink

    Aan de titel te lezen dacht ik dat er nu leuke dingen waren te doen, maar helaas weer een saaie (vrije) dag in Hoogeveen.

Geef een antwoord