Deadpool 2

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden – terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken – op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’. 

Genre:
Speelduur:
Kijkwijzer:
Regisseur:
Acteurs:
Actie/Avontuur/Komedie
120 minuten
16+
David Leitch
Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz

Meer informatie of kaartjes voor deze film bestellen? Dat kan via Vue Hoogeveen!


Recensies

Judith Bos

Judith Bos


Een heerlijke Marvel film met geweldige actie, fijne special effects en vooral gewoon lekker veel humor! Deadpool is de enige Marvel character die weet dat hij juist dat is: een comic character. Hierdoor heeft hij momenten waarop hij tijdens de film in de camera naar de kijker praat, over zichzelf en in de derde persoon. Dit levert samen met de perfecte samenhang van het verhaal, voor hilarische momenten. We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar dat was het zeker wel waard!

De muziek in deze film is vlekkeloos perfect. Van de swingende nummers en fijne dubstep tot aan emotionele ballads, alles is tot in uiterste detail in elkaar gezet. Als er een perfect film zou bestaan, zou deze dan ook bijzonder dichtbij komen. Een goede film om gewoon lekker in je stoel te hangen en te genieten van de volle 2 uur speeltijd. Echter, helemáál perfect is de film niet: hij kan op sommige momenten toch net even iets te voorspelbaar zijn. Ook jammer was dat er geen nastukje na de aftiteling, iets wat we toch wel gewend zijn van de Marvel films. Tijdens de aftiteling zijn er wel een paar extra stukjes ingevoegd, maar geen reden om dus extra lang te blijven zitten voor het bekende nastuk.

Natasja van Viersen

Natasja van Viersen

Na twee jaar wachten is hij er eindelijk Deadpool deel 2. Net zo grof en apart als het eerste deel, misschien hier en daar wat grover maar zeker niet minder grappig. Een echte vermakelijke Marvel film die je als Marvel fan gezien moet hebben. Na alle solowerk in deel 1 besluit Deadpool om het toch eens te proberen  met een genderneutraal team en wat voor een de ene nog kleurijker dan de andere. Gelukkig doen ook alle oude bekenden van deel 1 weer mee in deze leuke film.

Ik heb genoten van de karakters in deze film met als èèn van mijn favorieten de taxichauffeur Dophinder. Dit personage laat je keer op keer lachen en dat is super lekker. De film is mooi  gefilmd er zit een leuk en goed te volgen verhaal in. De special effect’s zijn super goed in beeld gebracht, en niks op aan te merken wel wat over de top maar dat hoort geheel bij de film. Vooral ook lekker om de film in Atmos te kijken dan komt hij nog net iets beter bij je binnen gezien je de ontploffingen dan letterlijk voelt echt een genot.

De muziek is echt super passend bij de film en laat je ook geregeld lachen nooit geweten dat zoveel muziek uit de 80’s zo grappig in elkaar zit, vooral als je het in context ziet in deze film. Ik heb mee geleefd en gelachen in deze film. Ik heb alles gekregen wat ik verwachte bij deze film op 1 ding na, het welbekende na stukje van Marvel miste. Tijdens de aftiteling heb je wel veel leuke stukjes dus blijf even zitten na de leuke komische tekeningen met namen. Maar na de normale aftiteling kwam er helaas geen stukje meer wel een passend muziekje Beetje jammer maar al met al een zeer geslaagde film. Een verdiende 8.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord