Amsterdamse avond in feestweekend Noordscheschut

Noordscheschut -Aankomend organiseert CFN dit jaar voor het eerst het Schutsfeest. Op het evenemententerrein komt een grote tent, waar ze er een gezellig weekend van gaan maken. Ook op zaterdagmiddag is de tent geopend en staat er een spetterende kindershow op het programma. Voor en na de kindershow kunnen de kinderen zich tevens vermaken op springkussens. Deze middag is gratis voor alle kinderen (en hun ouders/begeleiders).

Zaterdagmiddag 8 juni Schutsfeest:
Langs de tent worden verschillende springkussens geplaatst, waar de kinderen zich deze middag heerlijk kunnen vermaken. Daarnaast kunnen hun ouders genieten van een drankje op het terras met bediening. Om 14.00 uur start er een geweldige kindershow waar Entertainer Mars (bekend van de Pubquiz in de Feestweek 2018) de kinderen gaat vermaken. Mars is veelzijdig, enthousiast en een echte entertainer. Tijdens zijn interactieve en vooral humoristische voorstelling, weet hij als geen ander de kinderen bij het verhaal te betrekken. Of het nu gaat om een jonge, de oudere of een gemengde leeftijd doelgroep, het maakt entertainer Mars niets uit. Hij past zich aan met zijn grappen en grollen en weet op deze manier alle kinderen te vermaken. Geen moeilijke of ingewikkelde verhalen, maar gemakkelijk en vooral kleurrijke verhalen waarbij iedereen de aandacht kan houden. Deze show is voor iedereen gratis toegankelijk.

Zaterdag 8 juni: Amsterdamse avond:
De Bolle Jan Show strijkt deze avond neer in ons dorp. Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg….
De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine café van Nederland. Met echte Amsterdamse artiesten is het deze avond één en al gezelligheid
We maken er met z’n allen een gezellig weekend van! Kaarten voor het Schutsfeest zijn alleen online te koop via www.feestweeknoordscheschut.nl voorzaterdag 8 juni. Bij de tent worden ook kaarten verkocht.

 

Geef een reactie