VIP avond bij Multimate Hoogeveen 20% korting op bijna alles

Hoogeveen – Vrijdag 7 juni vindt bij Multimate een ware VIP avond plaats. U loopt binnen over de rode loper en krijgt een hapje en of drankje in de winkel. Multimate houd voor al haar klanten een speciale VIP avond. 

Bij vertoon van de Multimate pas krijg je 20% korting. Ook als je nog niet in het bezit bent van een klantenkaart ben je van harte welkom in de bouwmarkt. Bij aankoop van diverse producten ontvang je bij de kassa een klantenkaart en ook 20% korting op je hele* besteding. Met uitzondering van lopende actie’s, klus en montagediensten en vast laag artikelen. Tijdens de vip avond zijn extra producten messcherp geprijsd. Zo is er 25% korting op al het laminaat van Cando, maar ook een T-stack gereedschapskoffer van Stanley van 299 voor 99 euro.

Kom vrijdagavond in de bouwmarkt tussen 18:00 en 21:00 uur en laat je verrassen door een compleet assortiment en vakkundig advies op maat. Ook wordt er tijdens de vip avond uiteraard verf gemengd en hout op maat gezaagd. Ook voor een kast op maat ben je van harte welkom bij Multimate Hoogeveen.

 

 

Geef een reactie