Thrianta gaat op bezoek bij de buren

Deze zaterdag speelt de ittica formatie de derby tegen Hhv in Hollandscheveld. Na de winst van vorige week is handhaving nog steeds mogelijk voor de hoogeveeners maar dan zal er gewonnen moeten worden van Hhv.

Voor Thrianta staat er nog iets op het spel terwijl Hhv deze derby alleen maar om de eer gaat. Want kampioen worden zit er niet meer in en degradatie ook niet meer. Het hoogst haalbare voor de hollandschevelders is de tweede plek. Hoe anders is dit voor de geel blauwen. Die zijn nog in een hevige strijd om handhaving verwikkeld. Deze strijd moeten ze eigenlijk beide wedstrijden weten te winnen en moet de concurrent Elko ergens punten laten liggen.

Beide ploegen wisten hun vorige wedstrijd te winnen Hhv won hun uitwedstrijd bij Regio met 14-16. Terwijl Thrianta op bezoek bij Top een duidelijke 15-24 neerzette. Dus beide ploegen gaan met een goed gevoel de wedstrijd van aankomende zaterdag in. De wedstrijd in Hoogeveen tussen de twee clubs was een prooi voor Hhv 15-23. Daarvoor zal Thrianta zich zeker willen revancheren.

De wedstrijd zal om 15.30 starten in Hollandscheveld.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord