Regionieuws last van foutieve update

Helaas heeft de website geleden onder een foutieve update, waardoor de website er lang uit heeft gelegen. Onze webbeheerder heeft de hele dag en tot diep in de nacht gewerkt om de website weer online te krijgen en zo veel mogelijk gegevens te behouden. Helaas is gebleken dat alle berichten van de afgelopen maand zijn verdwenen en deze zijn niet meer terug te halen. Er is zijn geen gebruikersgegevens gelekt, alleen geplaatste berichten en afbeeldingen zijn door deze fout verwijdert. Onze excuses voor het ongemak!

UPDATE

Inmiddels draait de site weer. De nieuwste berichten worden net als voorheen automatisch door geplaats naar Facebook en Twitter.  We krijgen diverse berichten  dat op social media foutieve koppen staan. Over het algemeen zijn dit de zogenaamde geplande berichten die verdeeld over de dag online komen. Dit probleem met de foutieve koppen op social media zijn we achter de schermen ook hard mee bezig, maar omdat de site draait op vrijwilligers die Regionieuws Hoogeveen naast hun baan doen, kan  het euvel jammer genoeg niet gelijk opgelost worden.

Mocht u foto’s willen van het Pesse Muziekweekend of andere evenementen die in de afgelopen maand op de website hebben gestaan, laat dit dan graag weten via office@websitehoogeveen.nl.

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Regionieuws last van foutieve update

Geef een antwoord