Veerkant en Vruistuk genomineerd Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019

Tiendeveen – De nominaties voor de verkiezing van ‘De Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019’ zijn bekend. Maar liefst vijftien geclassificeerde B&B’s in vijf verschillende categorieën zijn genomineerd; de uitslag wordt bekendgemaakt op woensdag 8 mei 2019.

In het hoogste segment van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, gaat de eerste nominatie naar Veerkant en Vruistuk in Tiendeveen. De B&B is gelegen op een kleinschalige Alpacaboerderij en beschikt over een sfeervol gastenverblijf met een houtkachel en sauna. Mede dankzij de luxe faciliteiten en de positieve reviews, maakt deze B&B kans op de titel Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019. Sander Zeldenrijk heeft ‘Veerkant en Vruistuk’ drie jaar geleden met zijn vrouw Joanna van der Hove opgezet.

In totaal zijn er vijftien geclassificeerde B&B’s genomineerd voor de verkiezing van De Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019. De accommodaties zijn allemaal bezocht en gecontroleerd op aanwezige faciliteiten en services. Daarnaast tellen de reviews op Bedandbreakfast.nl ook mee tijdens de verkiezing, hierdoor ontstaat een totaalbeeld van de gastvrijheid en service van de B&B’s.

©foto: Martin Schonewille

Deel dit bericht!

Geef een antwoord