Kruistocht in spijkerbroek – Nationaal Jeugdtheater

Hoogeveen – Het Nationaal Jeugd Musical Theater presenteert het tijdloze avontuur Kruistocht in Spijkerbroek, naar het beroemde boek van Thea Beckman. De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt pardoes in de Middeleeuwen. Hij komt midden in een kinderkruistocht terecht. Achtduizend kinderen maken de lange, zware en gevaarlijke reis naar Jeruzalem. Te voet! De kinderen moeten hoge bergen, ziektes en rovende ridders trotseren. Gelukkig kan Dolf zijn moderne kennis gebruiken om de kinderen te helpen. Maar Dolf ontdekt dat het echte gevaar niet achter de volgende bergtop wacht, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…

Het Nationaal Jeugd Musical Theater is bekend van prachtige producties als Oorlogswinter en Peter Pan. Prachtige kostuums, zestig kinderen en verschillende bekende acteurs spelen in deze prachtige familiemusical. De hoofdrol van Dolf wordt gespeeld door Rein van Duivenboden, bekend van MainStreet, Hart Beat en De Spa.

Bekijk op www.detamboer.nl wat december 2019 en januari 2020 nog meer in petto hebben en bestel direct kaarten! De komende weken maakt De Tamboer telkens nieuw aanbod bekend via de online nieuwsbrief en website. Tickets zijn te verkrijgen op bovenstaande website, telefonisch via 0528 – 280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Geef een reactie