Amusement

Tamboer start kaartverkoop nieuwe voorstellingen

Hoogeveen – De Tamboer start vandaag met de verkoop van de nieuwe voorstellingen in december 2019 en januari 2020. Onder andere Rob de Nijs, Pieter Derks en Martijn Fisscher komen naar Hoogeveen. De lijst van alle nieuwe voorstellingen, die tot nu toe bekend zijn gemaakt, is te vinden op detamboer.nl.

Pieter Derks, Nick & Simon, Martijn Fisscher, Dutch Eagles, Huub Stapel en meer!

December 2019

De Tamboer sluit het jaar 2019 muzikaal en feestelijk af. Zo viert Rob de Nijs zijn 60-jarige jubileum en staat hij stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn. Paul van Vliet zette in 2018 een punt achter zestig jaar in het theater, maar op uitnodiging van het Noordpool Orkest brengt hij nog eenmalig de disciplines zingen en schrijven bij elkaar op het toneel in slechts enkele theaters in Nederland, waaronder dus De Tamboer.

Verder brengen de Volendammers Nick & Simon, tijdens de koude decembermaand, warmte en sfeer naar De Tamboer. Martijn Fisscher brengt een ode aan André Hazes met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin natuurlijk alle grote hits voorbijkomen. En ook zangeres Lisa Lois, bekend van X Factor, brengt een ode en wel aan de Britse ster Adele. Tijdens deze voorstelling duikt ze, met mooie verhalen en fantastische anekdotes, in Adele’s carrière en persoonlijke leven. Kortom er is weer genoeg te beleven op muzikaal vlak.

Foto: Rogier Jaarsma

Daarnaast kan er onder andere worden genoten van cabaretier Pieter Derks die afrekent met de waan van de dag, met de tijdgeest en met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt, van een spectaculaire show van het Canadese circusgezelschap Flip FabriQue, van de spannende en huiveringwekkende Ghost Stories en van Het Zwanenmeer uitgevoerd door het Charkov City Opera & Ballet. Met als absoluut hoogtepunt de fantastische technische hoogstandjes van het spitzendansen.

Pieter Derks (Foto: Merlijn Doomernik)

Januari 2020

In januari is het swingen geblazen met The Magic of Jeans die hits van toen en nu ten gehore brengen. Liefhebbers van de hartverscheurende country, opzwepende rock-‘n-roll en tijdloze soul van de sixties kunnen genieten van de vrouwenband The Bluebettes. En voor wie vooral van rock-‘n-roll houdt, is Sun Records the Concert een absolute aanrader.

Meer of ook een liefhebber van toneel? Dan is Het Huwelijk een bezoek waard. In deze wervelende one-man-show, geschreven door Diederik Ebbinge (onder andere bekend van De Luizenmoeder en De Vliegende Panters), schittert acteur Huub Stapel. Een pijnlijk grappige toneelvoorstelling die geschikt is voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen!

Bekijk op www.detamboer.nl wat december 2019 en januari 2020 nog meer in petto hebben en bestel direct kaarten! De komende weken maakt De Tamboer telkens nieuw aanbod bekend via de online nieuwsbrief en website. Tickets zijn te verkrijgen op bovenstaande website, telefonisch via 0528 – 280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Geef een reactie