Walk&Talk: Koffiepauze voor alle werkzoekenden

Bibliotheek Hoogeveen organiseert elke tweede donderdag van de maand Walk&Talk, een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen. Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan.

Solliciteren voor extraverte én introverte mensen

Op donderdagmorgen 11 april is het thema Solliciteren voor extraverte én introverte mensen. Hoe kijkt een HR-manager of werkgever tegen verschillende persoonlijkheden aan en hoe gaat hij/zij daarmee om? Om hierachter te komen is Marianne Hensen uitgenodigd. Zij geeft een inkijkje in de wijze waarop teams worden samengesteld en geeft tips over wat je kan doen om jezelf te presenteren.

Marianne heeft jarenlange werkervaring in verschillende branches, zoals de semi-overheid, ziekenhuizen, zorg & welzijn, cultuur (museum/bibliotheken) en de zakelijke dienstverlening. Zij heeft gewerkt in de rol van extern en intern adviseur, projectleider tot interim leidinggevende, trainer en coach. Zij weet te verbinden en belangen bij elkaar te brengen. Meer informatie op: https://www.hardtvoorwerk.nl/

Programma:

  • 10.15 – 10.20: Welkom
  • 10.20 – 10.40: Presentatie door Marianne Hensen
  • 10.40 – 10.45: Afsluiting centrale gedeelte
  • 10.45 – 12.15: Netwerken, uitwisseling van ideeën en koffie en thee

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan, up to date wil blijven of meer wil weten over solliciteren in de huidige arbeidsmarkt.

Deelname, koffie en thee zijn gratis. Je kunt op elk moment binnen lopen. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Je aanmelding en vragen kun je mailen aan walkentalk@bibliotheekhoogeveen.nl.

Walk&Talk is elke 2e donderdag van de maand van 10.15 tot 12.15 uur (doorlopende inloop).

Geef een reactie