Legends of Rock in Het Podium was knallend feest

Hoogeveen – Wie van luide muziek houdt, was zaterdagavond in Het Podium aan het goede adres. Twee triburebands van Metallica en Guns ’n Roses traden op tijdens de Legends of Rock avond. De avond was bijna uitverkocht en de sfeer zat er dan ook al snel in.

De avond begon om 21:00 uur met de band Damaged Justice, een Metallica tributeband uit Friesland. De avond begon wat lauwtjes en de band maakte weinig contact met het publiek. Al snel nadat de band meer contact maakte, kwam de sfeer er ook al snel in. De band begon met één van de meest bekende nummers van Metallica, Enter Sandman. De verdere avond werden voornamelijk de hardere nummers van Metallica gespeeld en werden de meer symphonische liedjes achterwege gelaten, tot grote vreugde van de meeste bezoekers. Om half 11 in de avond nam de band afscheid van het publiek.

Na een half uur ombouwen, begon om 11 uur de band Slash ‘N Roses. Een tributeband van Guns ‘N Roses uit Noord-Brabant, die is opgericht als eerbetoon aan Saul Hudson die ook wel bekend staat als Slash. De band had veel interactie met het publiek en ondanks dat de sfeer er tijdens de lange pauze uit was, kwam het er erg snel weer in. Een leadzanger met een geweldige stem die perfect bij de muziek past en de details rondom het hele optreden kloppen perfect.

 

Foto’s Lianne van der Vinne & GD Fotografie.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord