CSL C1 Nederlands Kampioen in sfeervol Activum in Hoogeveen

Hoogeveen – CSL C1 uit Britsum heeft de finale van het Eindtoernooi C-jeugd 1e klasse dat afgelopen zaterdag (6 april) in Hoogeveen plaats vond gewonnen. In de finale was zij met 12-5 te sterk voor Dindoa C1 uit Ermelo.

Voor dit Eindtoernooi hadden 8 jeugdteams in de leeftijd van 11 tot 13 jaar zich geplaatst door in de reguliere competitie zaalkampioen te worden. Na de presentatie van de deelnemende teams en het openingswoord van wethouder Erwin Slomp startten de teams met de poulefase.

CSL C1 won al haar poulewedstrijden en Dindoa plaatste zich op basis van onderling resultaat zich voor de finale. Onder leiding van de uitstekend fluitende Sijmen Pelgröm uit Groningen nam Dindoa brutaal een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk CSL toch de sterkere en werd met 12-5 de terechte Kampioen van Nederland.

Thrianta trots op geslaagd toernooi
Met veel gezang en gezelligheid hebben de deelnemende teams kunnen genieten van een sfeervol Activum. De organisatie van dit toernooi lag in handen van korfbalvereniging Thrianta in samenwerking met sportcafé De Twee Gezusters.

Dit jaar kwam ook de jeugd van Thrianta in actie. Niet als speler, maar als vrijwilliger. Het bestuur van de Hoogeveense vereniging is er trots op dat juist veel jeugdspelers een grote bijdrage hebben geleverd om van dit toernooi een succes te maken.

Het KNKV en korfbalvereniging Thrianta kijken terug op een geslaagd toernooi.

foto Gertrude de Vries, Korfbalfoto

Deel dit bericht!

Geef een antwoord