De Nationale Diabetes Challenge (NDC)

Hoogeveen: Patricia Dekker (Physician Assistent), Eefke Weismann (Sportfunctionaris) en Yvonne Kruize (Podotherapeut), namens alle huisartsenpraktijken en paramedici in Hoogeveen nodigen mensen met diabetes en andere geïnteresseerden uit om mee te doen me de NDC. 

Vanaf 18 april wordt er wekelijks op de donderdagavond onder begeleiding gewandeld op weg naar een betere gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is goed voor iedereen. Natuurlijk wordt er gehouden rekening met ieders niveau. Op zaterdag 28 september zal samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland gewandeld worden op de finale op het Diabetes Challenge Festival in Den Haag.

Wat is de NDC?
De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement dat de kwaliteit van leven van mensen met diabetes verbetert. Met ondersteuning van de Bas van de Goor Foundation organiseren lokale zorg- en sportprofessionals wekelijks een wandeling. In kleine stappen trainen deze professionals samen met de deelnemers tot de Nationale DiabetesChallenge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Bas van de Goor Foundation

De eerste wandeltraining start op: 18 april 2019 om 19.00 uur van het Klooster, Hoogeveen 
De Challenge week vindt plaats op: 25 t/m 28 september 2019 in Den Haag 
De landelijk afsluiting vindt plaats op: zaterdag 28 september 2019 

Voor meer informatie en/of aanmelden voor de wandeltraining neemt u dan contact op met: poh@huisartsenpraktijkhetklooster.nl of info@podotherapiehoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord