Sport

Finale junior master circuit in Hoogeveen

Hoogeveen – Zaterdag 19 mei a.s. vindt de Finale Junior Master Circuit plaats, georganiseerd door Badminton Nederland in samenwerking met Smash Hoogeveen. De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Het Activum en beginnen vanaf half tien.

Het Junior Master Circuit is een circuit van toernooien dat wordt afgesloten met een “Finaledag”. Het circuit wordt ieder seizoen gespeeld in de periode september tot en met mei. Het circuit kent vier leeftijdsklassen namelijk U11, U13, U15 en U17. In iedere klasse wordt jongens- en meisjesenkel gespeeld, meetellend voor de Junior Master Ranglijst. De beste 11 spelers van de geschoonde ranglijst, aangevuld met één wildcardspeler, nemen het zaterdag 19 mei tegen elkaar op. Smash Hoogeveen, de organiserende vereniging heeft een aantal spelers aangedragen om onder deze wildcards mee te doen.

De winnaar mag een jaar lang de titel Junior Master dragen én speelt op zaterdag 13 oktober 2018 tijdens de Yonex Dutch Open 2018 – het grootste internationale badmintontoernooi van Nederland, om de Junior Master Cup in Topsportcentrum Almere.
Benieuwd naar de wedstrijden die gespeeld worden? Op zaterdag 19 mei is iedereen welkom in Sporthal Het Activum. Toegang is voor iedereen gratis.
Kijk voor meer informatie op: Toernooi.nl 

foto: Smash Hoogeveen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen