Per direct personeel gezocht bij Neutel beregening systemen

Neutel Besproeiingsinstallaties is gespecialiseerd in bronboringen en de aanleg van beregening. Het bedrijf bestond voorheen onder de naam Gijsbertsen Besproeiingsinstallaties Dedemsvaart. Die naam is verdwenen, maar de dienstverlening is gebleven. Ook aan de uitstekende kwaliteit die dit bedrijf leverde is niets veranderd, wel zijn we natuurlijk wel constant bezig om de kwaliteit te verbeteren. Ons werkgebied is door de jarenheen behoorlijk uitgegroeid tot in een groot deel van Nederland daardoor zijn we ook veel in het midden van het land werkzaam.

Dankzij jarenlange ervaring worden uitsluitend perfect werkende installaties aangelegd, die volledig voldoen aan de wensen van de klant. Neutel Besproeiiningsinstallaties zorgt ervoor dat er in droge periodes niet met leidingwater gesproeid hoeft te worden en ook slepen met tuinslangen en losse sproeiers behoort dankzij de installaties van dit bedrijf tot het verleden. Door het gebruik van de nieuwste materialen kan uw installatie volledig automatisch bediend worden zodat u er geen omkijken naar heeft.

Ook is de aanleg van sproeiinstallaties in paardrijbakken bij manege en particulier een onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Door de ervaring die we op hebben gedaan bij het aanleggen van vele installaties hebben we voor iedere rijbak en bodem een passende installatie.

Bronnen worden geboord met onze nieuwe zuigboor installatie zodat wij hiermee op bijna elke gewenste locatie een bron kunnen boren.

Per direct personeel gezocht

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek na extra versterking. Het gaat om het aanleggen van tuinberegeningsinstallaties in particuliere tuinen. Ben  jij 3 tot 5 dagen per week beschikbaar stuur ons gerust een email met uw cv naar: info@neutelberegening.nl

 

Wie zoeken wij?

  • Iemand die klantvriendelijk is.
  • Iemand die zowel zelfstandig als in groepsverband kan werken.
  • Iemand die geen 9 – 5 mentaliteit heeft.
  • Iemand die niet vies is van vuile handen.
  • Iemand die in het bezit is van B rijbewijs.

Edwin Neutel
Molenweg 8 b
7936 PB Tiendeveen
Tel: 0615176705

http://www.neutelberegening.nl/

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord