Nathalie Baartman en Machine de Cirque in De Tamboer

Hilarische Nathalie Baartman neemt een Breek

 Hoogeveen – Vrijdag 5 april speelt Nathalie Baartman haar voorstelling Breek in De Tamboer. Een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid, over het ongemak van stilte en alles op het randje van de gekte. De voorstelling werd lovend ontvangen door de pers. Op originele wijze vertelt Nathalie hilarische verhalen over haar leven, waarbij ze het publiek meeneemt in haar unieke belevingswereld.  

Op het randje van de gekte in De Tamboer

 Breek

Ze zei: “Neem een ‘breek’, joh. Dat kan hier op de stoeptegel. Hier heb je een hapje gefrituurde sprinkhaan. Verstil de gewoonte, troost die vreemdeling en luister. Het jeukt in je hoofd naar ongehoorde stemmen. Het varken knort je. Laat het barsten en regenen. Druppel en huppel. Breek die hartkorst en gooi je telefoon in het hooi. Bladder af en adem weer.”

Foto-Jochem Jurgens

Kaarten zijn te reserveren via detamboer.nl, telefonisch 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.  

 

Spektakel & acrobatiek met Machine de Cirque

 Hoogeveen – Vrijdag 5 april komt het Canadese circusgezelschap Machine de Cirque met een show boordevol acrobatiek en humor naar De Tamboer. Vijf acrobaten annex clowns annex muzikanten vinden het leven opnieuw uit na een allesverwoestende Apocalyps. Er worden allerlei constructies in elkaar geknutseld, wat resulteert in acrobatiek, manipuleren en jongleren met alles wat de mannen uit de puinhopen opdiepen. Een aanrader voor fans van de Ashton Brothers. 

 

De mannen zijn druk in de weer op de bouwsteiger. Steigerbuizen blijken te fungeren als Chinese paal. Er wordt een fiets gevonden tussen de puinhopen, die op alle mogelijke manieren wordt bereden. En een stuk hout voor een alternatief nummertje Koreaanse plank (wip) is natuurlijk gauw gevonden. Na al die intensieve arbeid willen de heren wel even baden. Maar hoe doe je dat, als je je niet helemaal bloot wilt geven? Het leven wordt opnieuw uitgevonden in deze adembenemende show van dit Canadese gezelschap. En passent ook het circus.

Foto-William Théberge

Kaarten zijn te reserveren via detamboer.nl, telefonisch 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.  

Geef een reactie