Amusement

Deze week in première bij Vue Hoogeveen.

Premières:

Shazam!

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).Afbeeldingsresultaat voor shazam

SHAZAM

Hellboy

Hellboy “Legendary as Fuck”. In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen…Afbeeldingsresultaat voor hellboy 2019

HELLBOY

Masha en de Beer 2

Masha en de Beer keren, na het succes van deel 1, in 2019 terug naar de bioscoop! In Masha en de Beer 2 beleven Masha (Een ondeugend meisje dat niet stil kan zitten) en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen op het grote doek. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. Van logeerpartijtjes tot een potje ijshockey en van apenstreken tot zeemeerminnen, met Masha en de Beer is het altijd een dolle boel! Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Zapp!Afbeeldingsresultaat voor masha en de beer

MASHA EN DE BEER 2

  Filmhuis Hoogeveen: Shoplifters

Dinsdag 9 april om 20.15 uur vertoond het Filmhuis Hoogeveen voor de tweede keer de film Cold War.

Deze film wordt vertoond zonder pauze.

Als Osamu en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal weer onderweg naar huis zijn, komen ze buiten in de kou een verloren klein meisje tegen. Als blijkt dat ze van huis is weggelopen, neemt Osamu haar mee naar huis, waar ze al snel wordt opgenomen in het hechte gezin.

Hoewel de familie arm is en ze net genoeg verdienen door te stelen, hebben ze een gelukkig leven samen. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt en de familiebanden hevig op de proef worden gesteld.

Afbeeldingsresultaat voor shoplifters film

SHOPLIFTERS FILMHUIS HOOGEVEEN

 ROH encore: La Forza Del Destino

Vue Cinemas vertoont opera- & balletvoorstellingen live vanuit het Royal Opera House te Londen. Tijdens deze voorstellingen wordt u ontvangen met een glas prosecco. U neemt plaats in een luxe bioscoopstoel, omringd door grandioos geluid en beleeft u de voorstelling op het grote doek.

Over de opera:

Christof Loy regisseert een zangerscast vol sterren waaronder Anna Netrebko, Jonas Kaufmann en Ludovic Tézier in Verdi’s epische opera, gedirigeerd door Antonio Pappano.
Leonora wordt verliefd op Don Alvaro, maar als haar vader een huwelijk verbiedt, zet een fataal ongeluk een drama in gang waarin obsessie, wraak en tragedie de boventoon voeren. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko schitteren in Verdi’s epische La forza del destino (De kracht van het Noodlot), een opera die vraagt om de allerbeste zangers. Want dit verhaal over bittere wraak die de jaren trotseert is zeer veeleisend als het gaat om de vertolking van de hoogdramatische muziek en de theatrale verbeelding daarvan.

Afbeeldingsresultaat voor ROH encore: La Forza Del Destino

LA FORZA DEL DESTINO VUE OPERA

 Programma week 14

Geef een reactie

Aankomende evenementen