Soraya Matrona uit Hoogeveen wint D- jacht

Hoogeveen – Soraya Matrona uit Hoogeveen heeft de eerste D-jacht van 2018 op haar naam geschreven! Door als beste de digitale hints te ontcijferen die D-reizen gaf op haar Facebookpagina en als eerste bij het reisbureau aan te komen waar een vakantiekoffer was verstopt, sleepte ze de felbegeerde prijs in de wacht: een waardecheque van Koffergigant ter waarde van 250 euro en een reischeque van D-reizen voor hetzelfde bedrag!

Hints ontcijferen
D-jacht naar de koffer is een initiatief van D-reizen dat gedurende 4 weekenden in 4 verschillende reisbureaus een oranje vakantiekoffer verstopt. Op de Facebookpagina van D-reizen krijgt de bezoeker via een 360 graden filmgame raadsels gepresenteerd, bestaande uit cijfers. Door deze cijfers te combineren, ontstaan er postcodes; één van de postcodes behoort toe aan de winkel waar de koffer is verstopt. Soraya wist de hints vliegensvlug te ontcijferen en vond na een spannende zoektocht als eerste het reisbureau met de koffer, in haar eigen woonplaats Hoogeveen. Naast eeuwige roem vielen haar twee schitterende vakantiecheques met een totale waarde van 500 euro ten deel.

Nog 3x kans
Na Hoogeveen wordt D-jacht naar de koffer nog drie zaterdagen geopend. Telkens is de koffer verstopt op een ander D-reizen reisbureau in het land: zaterdag 19 mei, zaterdag 26 mei en zaterdag 2 juni.

foto: HappyLife PR 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord