Zakelijk

De Lekkernij zoekt extra medewerkers

Hoogeveen – Brasserie De Lekkernij aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen is met spoed op zoek naar nieuwe medewerkers om het huidige team te versterken. Er is plaats in de bediening, keuken en een ‘afwasheld’ die ook in de keuken kan bijspringen.

Vlotte en vriendelijke horeca medewerkers gezocht

Tineke Smit en John-Harold Smit, eigenaren van Brasserie, zijn op zoek naar vriendelijke, vlotte (part-time) medewerkers die van aanpakken weten en die hun weg weten in de bediening en/of in de keuken. Er wordt ook gezocht naar een afwasheld m/v die het leuk vindt om zonodig bij te springen in de keuken. Zoals gewoonlijk in de horeca is veelzijdigheid een voordeel.

Is je interesse gewekt, of wil je meer informatie? Kijk dan eens op de Facebookpagina van De Lekkernij of maak een afspraak met Tineke op 0528-268555.

Brasserie De Lekkernij

De Lekkernij is een zaak voor een lekker kopje koffie (geserveerd met een verrassing) of een heerlijke lunch. Ook voor een lekker diner of een gezellig uitje met familie of vrienden kan je er terecht. Tevens is het mogelijk voor 8 tot 80 personen kooklessen of demonstraties te volgen.

Geef een reactie