Back to the Country en Dikkie Dik in De Tamboer

Hoogeveen – Zaterdag 30 maart nemen Dick Altena, Cor Sanne en de band Savannah het publiek voor de achtste keer mee naar die onvergetelijke muzikale tijd, toen liedjes nog melodieus, kort en duidelijk waren. Stap in de tijdmachine en reis naar de country en rock-’n-roll van de jaren ’50, ’60 en ’70.  

In dit achtste seizoen van Back to the Country staat nostalgie centraal. Dat betekent hits van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens en The Everly Brothers. Het publiek krijgt op speelse en humoristische wijze gratis muziekles in de vorm van bijpassende anekdotes over het liedje, de artiest of componist.

Afterparty
Omdat Back to the Country al seizoenen lang volle zalen trekt, geven de muzikanten nog een extraatje cadeau: een afterparty in de foyer. Dat belooft een gezellig meezingfeest!

Back to the country

Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

KRUIP IN DE WERELD VAN DIKKIE DIK!

Hoogeveen – Op zondag 31 maart is de voorstelling Dikkie Dik & Ik tweemaal te zien in De Tamboer. Met fysiek spel, veel slapstick en een gezonde dosis humor brengen twee acteurs de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid en kruipen in de huid van de beroemde oranje kat. 

De wereld van een kat
Op vier pootjes lopen en niet praten, maar wel kopjes geven. Zomaar gaan liggen op hele gekke plekken of juist druk over de toetsen van de piano rennen. Dansen met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelen. Om daarna lekker te dromen over alle spannende avonturen die je meemaakt. In Dikkie Dik & Ik mag het allemaal. Het is feest, want de oranje kater is jarig!

Een theaterervaring die al begint zodra het publiek over de drempel van het theater stapt. Vanaf dat moment bevinden zij zich namelijk in de wereld van de bekende rode kater. Objecten en mogelijkheden worden gezien vanuit kattenperspectief. Zo is bijna alles een slaapplek en het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden. In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte.

Dikkie Dik & Ik is een foyer- en zaalprogramma in één: een knaller van een combinatie die als geheel moet worden beleefd. Met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Willem Schalekamp

Kaarten voor deze voorstellingen zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord