Leefbaarheidsfonds steunt Buurtvereniging Westersluis

Hoogeveen: Het Leefbaarheidsfonds heeft op donderdag 21 maart een cheque ter waarde van 250 euro overhandigd aan het bestuur van Buurtvereniging Westersluis. Het fonds heeft de bijdrage gedaan voor de aankleding van de nieuwe ontmoetingsruimte. De Buurtvereniging is sinds enkele jaren druk bezig met het moderniseren van de verschillende ruimtes van buurtgebouw Het Oor.

De Buurtvereniging zoekt steeds meer verbinding met de buurt en wilde de ontmoetingsruimte daarop inrichten en deze ombouwen naar het Huis Van De Buurt. Een gezellige huiskamer voor de oudere doelgroep, maar ook een ontmoetingsplek voor jong en oud. In de ontmoetingsruimte is inmiddels wekelijks een vol programma. Zo wordt er gedart, gebiljart, is er een creatieve ochtend met ouderen en vinden er regelmatig activiteiten van de Stichting Welzijn Doven Drenthe plaats.

“Fantastisch dat de Buurtvereniging zich met zoveel vrijwilligers inzet voor de buurt en de deur van Het Oor voor de mensen open staat. Dat ondersteunt het Leefbaarheidsfonds graag.”Aldus het bestuur van het Leefbaarheidsfonds

Over het Leefbaarheidsfonds

Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties van het Hoogeveense bedrijfsleven en is op zoek naar bedrijven die hieraan willen deelnemen. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact opnemen met voorzitter van het bestuur Jan Ballast, via e-mail jan71.ballast@gmail.com.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord