Saxenburgh organiseert zwangerschapsvoorlichting

Hardenberg – Voor toekomstige ouders organiseert Saxenburgh op dinsdag 02 april wederom een voorlichtingsavond voor zwangeren. Professionals geven uitleg over de bevalling en alles wat daarbij komt kijken. Belangstellenden zijn van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom in Brasserie Santé. Deelname is gratis.

Gezinsgerichte zorg
Wanneer je in het Röpcke-Zweers ziekenhuis bevalt, staat gezinsgerichte zorg voorop. Ouders en kind staan hierin centraal zodat de verpleegkundigen van de kraamafdeling jullie als gezin op weg helpen in de zorg voor jullie pasgeboren kindje. Het doel van gezinsgerichte zorg is om de kersverse ouders zo veel mogelijk zelfstandig voor de pasgeborene te laten zorgen, zodat dit bij thuiskomst voortgezet kan worden.

Dit en meer onderwerpen komen aan bod op de voorlichtingsavond. Zwangere vrouwen ontvangen tijdens de voorlichtingsavond een leuke goodiebag, samengesteld door medewerkers van de kraamafdeling. Aanmelden is mogelijk via de website: zwangerschapsvoorlichting of door een mail te sturen naar: j.hiddink@sxb.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord