Thrianta wil goede vorm vast houden

Aankomende zaterdag speelt de ittica formatie de laatste thuis wedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is It Fean uit Surhuisterveen. De vorige wedstrijd wisten de hoogeveeners te winnen met 12-17

Voor de geel blauwen telt er niks anders dan winst aankomende zaterdag, want na vorige week promotie veilig te hebben gesteld wil de ploeg ook de titel veroveren. Dit lukt alleen als ze de laatste twee wedstrijden weten te winnen.

De vorige wedstrijd tussen beide clubs kwam Thrianta eigenlijk niet in de problemen al wist het geen grote uitslag neer te zetten. Dat het geen uitgemaakte zaak is dat Thrianta wint blijkt wel uit het feit dat It Fean vorige week won van de nummer drie in de competitie (24-16).

Naast het gegeven dat het voor Thrianta de laatste thuiswedstrijd is zal het zaterdag ook de laatste keer zijn dat het publiek kan genieten van Maurice Kikkert, te minste in de zaal. Want deze geslepen goaltjes dief stopt er aan het einde van het seizoen mee.

De wedstrijd zal starten om 17.45 in het activum. De wedstrijd bal wordt aangeboden door Erik lunenborg stukadoorwerken.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord