Hoogeveen (zo) op jacht naar revanche tegen MSC

Hoogeveen: VV Hoogeveen maakt tot nu toe natuurlijk een geweldig seizoen door. Smetje was echter de uitwedstrijd in Meppel tegen MSC/Amslod die met 4-1 werd verloren. Een uitslag die niet eens geflatteerd was. De ploeg van trainer Nico Haak zal er dan ook op gebrand zijn om zondag revanche te nemen. Eenvoudig zal dat niet worden tegen de uitgeruste Meppelers die al twee weken niet in actie kwamen.

Hoogeveners willen revanche op Meppelers

Hoogeveen zelf had deze week eens geen dubbel programma en kon even bijtanken. Dat was ook hard nodig. Men kon tevens nog even nagenieten van de miraculeuze ontsnapping van afgelopen zondag tegen De Bataven toen een 1-2 achterstand in de blessuretijd werd omgebogen naar een 3-2 overwinning. Het zegt ook iets over de mentale weerbaarheid en het feit dat men nooit opgeeft. Zoals het nu lijkt heeft Nico Haak ook weer wat meer te kiezen. Tegen De Bataven ontbraken een groot aantal spelers. De meesten waren echter op de weg terug. Om de titelrace vol te houden is een brede selectie natuurlijk ook essentieel.

Als trainer van Hoogeveen verloor Berry Zandink bijna altijd van MSC. Zeker in Meppel. Nu hij trainer van de Meppelers is stond hij de vorige keer dus aan de winnende kant. Toch zal hij niet helemaal tevreden zijn over het verloop van de competitie. De prestaties zijn namelijk zeer wisselend. Tot nu toe werd er negen keer gewonnen, maar even zo vaak verloren. De laatste twee duels werden afgelast.
Voor Raimon Benjamins is het duel natuurlijk ook bijzonder. De doelman maakte deze zomer de overstap naar MSC en speelt komend seizoen voor Hoogeveen zaterdag. In Hoogeveen is MSC overigens minder een ‘angstgegner’. Beide ploegen stonden dertien keer tegenover elkaar en acht keer ging Hoogeveen als winnaar van het veld. Drie keer eindigde het onbeslist en twee keer wonnen de Meppelers.

De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur.

Hoogeveen zaterdag speelt ook een derby. Zij ontvangen zaterdag om 14.30 uur thuis Hollandscheveld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto een fragment uit de wedstrijd van eerder dit seizoen (Foto: Janet van der Weij)

Deel dit bericht!

Geef een antwoord