VMBO On Stage leerlingen bouwen eigen CV WordPress Website

Hoogeveen – Team Koen B.V. heeft donderdag 14 maart een workshop gegeven over het bouwen van WordPress websites. Leerlingen van het VMBO hebben een eigen WordPress website gebouwd met hun online CV. De website is erg handig bij bijvoorbeeld het solliciteren op een eerste baan of stage.

Hoogeveen On Stage

Woensdag 5 maart werd het evenement Hoogeveen On Stage voor de tweede keer georganiseerd in de Tamboer in Hoogeveen. Dit jaar was Team Koen B.V. samen met Team Adis B.V. aanwezig. Tijdens het evenement kregen leerlingen van het VMBO de opdracht om bedrijven aan te spreken, zodat ze, voor de workshop op 14 maart, bij deze bedrijven konden solliciteren.

Workshop WordPress website bouwen

De workshop van Team Koen B.V. bestond uit twee verschillende onderdelen. Allereerst gingen de leerlingen aan de slag met een eigen WordPress website bouwen onder begeleiding van Bastiaan Lovers van Team Adis. De website stond in thema van: jezelf online presteren.

Nadat de WordPress website was gebouwd, gingen de leerlingen samen met Adis Nazareet aan de slag met online marketing.  Middels verschillende online kanalen was het de bedoeling om zoveel mogelijk bezoekers te trekken naar je website. In slechts 40 minuten werden er een groot aantal bezoekers getrokken naar de website! Een groot succes en erg knap gedaan door de leerlingen.

Benieuwd wat de leerlingen van het VMBO hebben gemaakt? Bezoek dan de website: VMBO leerlingen bouwen eigen WordPress Website

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord