RSG Wolfsbos wint Scholencompetitie Cascaderun 2018

Hoogeveen – Voor de derde keer op rij heeft een team van RSG Wolfsbos de Scholencompetitie van de Cascaderun in Hoogeveen gewonnen. Adam Hourmat Allah, Caleb Hoogeveen, Bart Koster, Abdul Rahman Alhurbali en Ruben de Groote mogen zich de beste vijf noemen van de ruim 200 leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Hoogeveen die afgelopen zondag 15 april mee deden aan dit sportieve evenement.

Goede voorbereiding

Eduard Botter, coördinator van de Cascaderun op RSG Wolfsbos legt uit: “Ook dit jaar hebben we onze lopers weer goed voorbereid op de Cascaderun. Zo zijn er een aantal loopclinics georganiseerd om de conditie op het juiste peil te krijgen. Ook hebben we de lopers voorzien van loopschema’s, die de leerlingen en docenten in hun vrije tijd konden volgen. En het resultaat mag er zijn, we winnen voor de derde keer de Scholencompetitie en daar zijn we ontzettend trost op!”

Unicef, Kika en Stichting Leergeld Hoogeveen

RSG Wolfsbos ondersteunt het belang van (hard)lopen voor de gezondheid van mensen. De school betaalt daarom het inschrijfgeld van de Cascaderun voor haar leerlingen en docenten te betalen. Als tegenprestatie zorgden de deelnemers voor een sponsorbijdrage ten gunste van Unicef, Kika en Stichting Leergeld Hoogeveen. Deze organisaties zijn geselecteerd omdat ze zich inzetten voor kinderen. Eind mei zal de opbrengst worden overhandigd aan de vertegenwoordigers van de goede doelen.

Foto: Ina Hut. Vertegenwoordigers van RSG Wolfsbos nemen de prijs voor de Scholencompetitie Cascaderun 2018 in ontvangst.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord