Informatiebijeenkomst Wetten, Regelingen en Armoedebeleid

Hoogeveen – Vrijwilligerscollege organiseert een informatiebijeenkomst over Wetten, Regelingen en Ar-moedebeleid op dinsdag 26 maart van 19.30 – 21.00uur in de Zuiderbreedte, Boekenbergstraat 12 te Hoogeveen.

Wetten en regelingen veranderen, worden aangepast, uitgebreid, of misschien zelfs wel geschrapt! Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer van alles wat ze moeten regelen. Gelukkig bestaat er veel bereidheid om hen te helpen die moeite hebben om de (financiële) administratie overzichtelijk en op orde te houden. Met de juiste informatie kunnen vrijwilligers de beste dienstverlening toepassen. Gemeente Hoogeveen vindt het belangrijk om vrijwilligers goed en volledig te informeren over de (Gemeentelijke) Wetten, Regelingen en Armoedebeleid in 2019. Bent u vrijwilliger en biedt u financiële en administratieve hulp aan medeburgers? Kom dan naar deze infor-matiebijeenkomst. De voorlichting wordt gegeven door Herman Voss, medewerker Strategie, Beleid en Pro-jecten van de Gemeente Hoogeveen. Vrijwilligers worden uitgenodigd om actuele vragen bij aanmelding aan te leveren zodat de antwoorden in de presentatie verwerkt kunnen worden.

Voor het bijwonen van dit Vrijwilligerscollege is uw aanmelding noodzakelijk. Aanmelden kan via de website www.vrijwilligersHoogeveen.nl/colleges, telefonisch via 0528-278855 (receptie SWW) of per e-mail via vc@vrijwilligershoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord