Grote kraammarkt in het WZA

Assen: Zaterdag 23 maart wordt in de centrale hal van het WZA weer de grootste kraammarkt van het Noorden gehouden! Een gezellig en informatief evenement voor alle jonge ouders en bijna-ouders.

Op de kraammarkt zijn onder meer kinderopvang- en kraamorganisaties en (borst)voedingsdeskundigen aanwezig. Verder zijn er stands met diverse producten voor zwangeren, jonge moeders en baby’s, maar ook voor (toekomstige) vaders, opa’s en oma’s en overige geïnteresseerden zijn er veel leuke stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes.

De kraammarkt van het WZA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden. Dit jaar zijn er 55 standhouders van zeer verschillende aard, zoals professionele fotografen voor de mooiste babyportretten, mama-sport en kinderopvang. Voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn er veel stands met producten voor baby’s en informatie over geboortekaartjes, zwangerschapscursussen en babymassage. Verder zijn onder meer kraamorganisaties en borstvoedingsdeskundigen op de WZA-kraammarkt aanwezig. Ook kraamafdeling C0 van het WZA presenteert zich. Tweemaal per jaar vindt in het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) een gezellige en groots opgezette kraammarkt plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar.

Waar en wanneer

De kraammarkt vindt plaats op zaterdag 23 maart 2019 van 10.30 uur tot 15.00 uur in het WZA, Europaweg-Zuid 1. De toegang is gratis. Informatie over de kraammarkt staat op www.wza.nl/actueel/agenda/kraammarkt/evenals een foto-impressie van vorige edities.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord