112/Misdaad

Politie gaat maandag met 66 km per uur over de A28 rijden

Hoogeveen – Ook politieagenten van het korps Noord-Nederland gaan maandag actie voeren tegen het verhogen van de pensioenleeftijd. De actie zal bestaan uit het rijden van 66 km/u over de A28  van Groningen naar Hoogeveen om zo aandacht te vragen voor een beter pensioen.

De snelheid die gereden wordt staat voor pensioensleeftijd die ze willen behouden.  Om 7.00 uur rijden ze in politieauto’s met een snelheid van 66 kilometer per uur over de A28 richting Hoogeveen. Daar worden ze afgelost door agenten van andere korpsen. De stoet met politiewagens eindigt uiteindelijk in Den Haag. dit meld RTV Noord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook in 2015 voerde politie deze manier actie

9 gedachten over “Politie gaat maandag met 66 km per uur over de A28 rijden

  • Idioten. Bij zwarte piet wordt je een rechtszaak aangespannen als je dit doet. Ga gewoon woensdag op een partij stemmen die je belangen behartigd ipv gewoon werkvolk lastig vallen. En dat werkvolk moet ook langer door dus je irriteert alleen je medestanders.

    • Het zijn niet alleen medestanders het zijn ook diegene die, indirect, het loon betalen!

      Ook ik vind het een asociale actie waarmee ze absoluut geen goodwill kweken!

  • ik dacht dat ze dit deden om de partij “66” maar dit kan natuurlijk ook haha.
    Gewoon de politie bellen dat er één of andere gek in een politie auto met 66 km/u over de snelweg rijdt.

  • Vind het niet kunnen, A28 is een snelweg waar minimaal 70 gereden mag worden….als burgers zachter rijden worden ze van de weg gehaald dus alle agenten dan ook maar en weer rij-cursus laten doen!!

    • Er geldt geen minimum snelheid op de autosnelweg:

      Wat is de minimumsnelheid voor wegverkeer?
      Er geldt geen minimumsnelheid voor wegverkeer. Als u te langzaam rijdt kunt u wel het overige verkeer hinderen of in gevaar brengen. U krijgt dan een boete.

      Dus ipv van de weghalen moeten ze allemaal bekeurd worden.

    • Belachelijk al dat gestaak!
      De jeugd die naar school moet heeft al een probleem omdat de treinen 66 minuten niet rijden, voor er weer de normale dienstregeling is ben je nog veel verder, en met de auto gaat het dus ook een probleem opleveren aangezien de politie hinderlijk langszaam gaat rijden en naar te verwachten ook onnodig op de linker rijbaan waardoor inhalen niet mogelijk is.
      Met klagen kom je er niet hoor en op deze manier krijg je weinig sympathie!

  • had ze lekker vandaag laten staken met de ronde van drenthe, niemand mee lastig gevallen, en veel aandacht mee gekregen

Geef een reactie

Aankomende evenementen