Café Mol “De Molle” in Hollandscheveld word nieuw leven ingeblazen

Hollandscheveld – Jannes Scholing en Dave Mol ( Kleinzoon van Dicky & Dinie Mol ) blazen Café Mol in het dorp een nieuwe leven in. Hierdoor zal het café niet uit het straatbeeld gaan verdwijnen en zal de historie blijven. Dicky en Dinie gaan dan met welverdiend pensioen. 

De twee zijn de uitdaging aangegaan en nemen het enige en echte café wat er nog is in Hollandscheveld over. Het café sluit na 60 jaar gastvrijheid op 20 april haar deuren. Dicky en Dinie bedanken hun gasten voor hun jaren lange trouwe komst naar hun gezellige cafe voor een potje swingen met gezellige bands, biljarters, kaarters of gezellige bruiloften.

Op woensdag 27 april ( Koningsdag)  zullen de deuren voor het eerst weer open gaan. Er zal dan aan het café weinig zijn aangepast. Op 3 mei vind de officiële opening plaats. en bent u op donderdag tot en met zondag welkom vanaf 16:00 uur.

De Facebookpagina van Café Mol zal een remake krijgen en dat zal ook de bron zijn waar alles op te volgen is.

De nieuwe eigenaren hopen op een goede en leuke maar vooral gezellige tijd met veel nieuwe en blijvende kroeggangers. Ook de fietsers die langs komen voor een bak koffie zijn van harte welkom. Ze hebben er erg veel zin aan het avontuur en hopen iedereen snel te zien. 

Geef een reactie