Iedereen is welkom tijdens openingstoss Hollandscheveldse Tennis club

Hollandscheveld – Op vrijdag 5 april vindt de openingstoss plaats van de Hollandscheveldse Tennis Club.  Traditioneel de opening van het tennisseizoen. Geheel vrijblijvend willen ze ook alle niet-tennissers in de omringende dorpen van Hollandscheveld uitnodigen mee te doen met deze openingstoss om zo kennis te maken met zowel de vereniging als de sport. Het maakt hierbij niet uit of u al eens eerder gespeeld heeft of nog nooit een racket heeft vastgehouden. Er wordt niet om echte prijzen gestreden maar voor het plezier gespeeld!

De Hollandscheveldse Tennis Club is opgericht in 1979. Ze hebben op dit moment 4 gravel banen en ongeveer 100 leden met een prachtige ligging aan de rand van het bos, bij sporthal de Marke. Leden die variëren van beginners tot behoorlijk fanatieke leden die regelmatig een toernooitje spelen. Ze zijn een actieve club met ongeveer 10 competitieteams, een eigen tennistoernooi en een whattsapp tennisgroep voor het maken van tennis afspraken! Tevens hebben ze een groepje voetballers die na het voetbalseizoen hun conditie op peil houden door af en toe te komen tennissen. Er zijn ook veel leuke activiteiten voor recreanten. Een gezellig club met voor ieder wat wils! Neem ook eens een kijkje op de website voor meer informatie: www.hveldtennis.nl

De openingstoss begint vrijdag 5 april om 19:00 met een kopje koffie/thee en om 19:30 wordt begonnen met tennissen. Na het tennissen is er tijd voor een drankje en een hapje. Er wordt gezorgd voor rackets en ballen maar mocht u al in het bezit zijn van een racket, neem deze dan gerust mee.

U kunt de tennisclub vinden aan de Otto Zomerweg 71 in Hollandscheveld.

Afbeeldingsresultaat voor hollandscheveldse tennisclub

Geef een reactie