Radio Hoogeveen zendt bekerkraker live uit

Hoogeveen – De sportredactie van Radio Hoogeveen zendt de bekerwedstrijd HZVV-Hoogeveen op woensdag 13 maart in zijn geheel uit. De uitzending begint om 19.00 uur en duurt zo lang de wedstrijd duurt. Twee verslaggevers zitten langs de lijn en verslaan de bekerwedstrijd in zijn geheel.

In de geschiedenis van Radio Hoogeveen is dat vrij uniek. Niet vaak is een voetbalwedstrijd volledig uitgezonden. Rinus Verbeek en Reinier de Boer doen vanaf sportpark Bentincksdijk verslag van de wedstrijd. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Radio Hoogeveen is te ontvangen op 106.8 fm in de ether of op 104.1. op de kabel. of via de livestream op deze site.

Bekerkraker in teken van KWF Kankerfonds

De bekerwedstrijd in de vierde ronde tussen HZVV en Hoogeveen wordt woensdag 13 maart op het veld van HZVV gespeeld. De twee Hoogeveense clubs, die het in de competitie uitstekend doen, maken uit welke Hoogeveense ploeg naar de laatste acht van het bekertoernooi gaat. De toegang is gratis. De wedstrijd staat in het teken van een goed doel. De programmaboekjes kosten €2 waarvan de helft besteed wordt aan het KWF Kankerfonds.
De velden van beide clubs liggen ongeveer tien meter van elkaar af. Hoogeveen staat theoretisch bovenaan in de Hoofdklasse A. HZVV staat bovenaan in de eerste klasse E. In de beker doen beide ploegen het ook goed, want beide ploegen behoren tot de laatste zestien van het bekertoernooi district Noord. Een bekerkraker tussen de buren is voor Hoogeveen en de regio een geweldige happening. De verwachting is dan ook dat het erg druk gaat worden op 13 maart. De toegang is gratis, maar beide clubs willen graag een goed doel aan de wedstrijd verbinden. Van elk programmaboekje dat voor €2 verkocht wordt, gaat €1 naar het KWF Kankerfonds. Wie meer wil doneren voor dit goede doel kan dit doen bij de kassa bij de ingang van het hoofdveld van HZVV. De uitvoering hiervan wordt gedaan door Vrienden HZVV ‘De Rood-Witten’. Naast een sportief en spannend duel hopen de clubs dat er veel geld wordt binnengehaald voor het KWF Kankerfonds.
De wedstrijd HZVV-Hoogeveen begint woensdag 13 maart om 20.00 uur.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord