Amusement

Dit weekend te zien in De Tamboer

8 maart Harm en Roelof 

Ouderwetse gerechten zijn in de moderne keuken weer heel populair. Dun gesneden is nagelholt een ware delicatesse en de geur van zoepenbrei (karnemelkse pap) roept veel herinneringen op. Maar smaakt ook vandaag de dag heel best! Men kan het er in elk geval lang op volhouden. En da’s ook wat waard! Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer bespreken en bezingen actuele onderwerpen, op een geheel eigen, Drentse wijze, die soms de smaak van vervlogen tijden oproept. Een avond Harm en Roelof is een avond vol plezier en ontroering die u als liefhebber van de streektaal zeker niet mag missen.

Klik hier om kaartjes te bestellen 

 

8 maart – Sara Kroos – Zonder verdoving

Ze is snoeihard, snoeilief, maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat u de hoeken van de zaal zo zien als zij. Op gedurfde en originele wijze vertelt Sara over haar eigen crisis, toen het leven haar rauw overviel. Wie ben je zonder al je zekerheden en verdovingen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. In de regen zonder jas. Dicht op het vuur. Zonder Verdoving gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

De pers is unaniem:
Zonder verdoving is de meest gewaagde, persoonlijke en meest grappige voorstelling van Sara Kroos. “Sara’s beste show ooit!” – Algemeen Dagblad *****

Klik hier om kaartjes te bestellen

 

Zondag 9 maart – Aladin

Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin in deze nieuwe familiemusical van Theater Terra. In een betoverde stad probeert straatjongen Aladdin een mooie Arabische prinses uit handen van een boze tovenaar te redden. Met behulp van de geest uit een magische wonderlamp, kan Aladdin ineens een machtige prins worden. Maar dan probeert de tovenaar ook om deze magische lamp in handen te krijgen. Om de tovenaar te kunnen verslaan en de prinses te redden, moet Aladdin laten zien dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden.

Na afloop is er een fotomoment in de Foyer!
Bestel hier uw kaartjes

 

Geef een reactie