Michelle Kroezen loopt halve triatlon (70.3 km) voor KiKa

Hoogeveen: Michelle Kroezen hoopt in augustus 2019 een Ironman 70.3 (halve triatlon) te volbrengen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Daarom organiseert zij samen met een aantal vrijwilligers van De Magneet in Krakeel een kinderbingo op 23 maart.

Kinderbingo in MFC De Magneet

Michelle doet mee met KiKa Extreme. Alle deelnemers van KiKa Extreme proberen een halve triatlon te volbrengen, om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Een halve triatlon bestaat uit 1,9 kilometer zwemmen, 90 kilometer fietsen en 21,1 kilometer hardlopen. Alle deelnemers moeten een bedrag inzamelen, maar mogen zelf verzinnen hoe zij dit doen.

Michelle heeft er voor gekozen om een deel van het bedrag in te zamelen door een kinderbingo te organiseren. De kinderbingo is op 23 maart 2019 vanaf 19:00 uur in De Magneet in Krakeel. Bij het organiseren van de kinderbingo helpen een aantal vrijwilligers van De Magneet mee. Antje, Luuk en Paula hebben ervaring met het organiseren van evenementen in de buurt, dus dat zal de bingo zeker tot een succes maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De prijzen van de kinderbingo zijn gesponsord door verschillende ondernemers in Hoogeveen, bijvoorbeeld door Bowlingcenter Kiri en de Intertoys. De bingoboekjes en posters om de kinderbingo onder de aandacht te brengen worden gedrukt door Printjob in Hoogeveen. De kosten voor de bingo zijn vijf euro per deelnemer. Bingoboekjes zijn te koop tijdens het evenement. Consumpties zijn verkrijgbaar in De Magneet.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord