Thrianta gaat op bezoek bij achtervolger

Aankomende zaterdag speelt de ittica formatie een uitwedstrijd in Haule, tegenstander is dan VZK/donkerbroek. De vorige ontmoeting tussen de ploegen leverde een overwinning op voor de geel blauwen.

VZK staat op dit moment op een gedeelde derde plek terwijl Thrianta op de tweede plaats terug te vinden is. Het gat bedraagt vier punten. Voor vzk is het één van de laatste kansen om de tweede plek te bemachtigen. Deze plek geeft rechtsreeks recht op promotie. Als de geel blauwen weten te winnen vergroten ze de voorsprong waardoor rechtstreekse promotie echt binnen handbereik komt.

Thrianta zal de punten zeker niet cadeau krijgen. Want ondanks dat ze de thuis wedstrijd met 23-19 hebben gewonnen blijft VZK een geduchte tegenstander. Het is net als Thrianta een makkelijk scorende ploeg. Waarschijnlijk zal de verdediging deze wedstrijd het verschil kunnen maken.

De wedstrijd begint om 20.15 uur in sporthal de bongerd in Haule. Het score verloop zal ook deze week weer te volgen zijn op de Facebook pagina van Thrianta

Deel dit bericht!

Geef een antwoord