Trainersstaf selectie HHV seizoen 2019-2020 compleet

Hollandscheveld- Het bestuur van HHV is verheugd te kunnen mededelen dat er een nieuwe trainer/coach is aangesteld voor het seizoen 2019-2020. Gedurende het evaluatiegesprek met huidige trainer/coach Gerben Koens werd duidelijk dat er van beide kanten puntjes waren die voor twijfel zorgden om de samenwerking te continueren. Koens zal het seizoen met positieve zin af maken en bood zelfs aan in het nieuwe seizoen beschikbaar te zijn indien de vacature nog open zou staan. Na enkele gesprekken is het bestuur erin geslaagd om de juiste kandidaat aan te stellen. In het seizoen 2019-2020 zal Rick Duinkerken aan het roer staan van de selectie, die geen onbekende is voor HHV.

Duinkerken startte zijn korfbal carrière bij Thrianta in Hoogeveen als 9 jarige. Na 25 jaar maakte hij de overstap naar HHV, waar hij naar 8 jaar het nog 2 jaar hogerop probeerde bij ZKC’19 om vervolgens terug te keren. Aan het einde van seizoen 2016-2017 nam Duinkerken afscheid als spelend lid van de selectie van HHV om zijn trainerscapaciteiten verder te ontplooien. Gedurende zijn actieve speler carrière was Duinkerken ook al op de velden te vinden als trainer/coach. Het tweede team van HHV en ZKC’19 hebben al onder zijn leiding gestaan. Momenteel is hij voor het tweede seizoen trainer/coach van Dos’46 A2 waar hij ook zijn KT3 heeft behaald, daarnaast is hij van plan om KT4 te gaan behalen.

Duinkerken heeft voor HHV gekozen omdat het voor hem een speciale vereniging is waar je als buitenstander je snel thuis voelt en iedereen toch heel gedreven is. Duinkerken gaat de uitdaging bij HHV aan om een dynamisch spel te gaan spelen en het niveauverschil binnen de selectie te verkleinen. De basis om dit te realiseren is het plezier te behouden bij een ieder.

Het bestuur heeft de samenwerking voor het derde jaar gecontinueerd met trainer/coach John Bijl van het tweede team. Bijl zal dus naast Duinkerken komen te staan. Gezien elkaars verleden bij Thrianta kennen zij elkaar al vele jaren. Zij zullen in overleg gaan om samen mooie resultaten te behalen. Het bestuur is hierover positief gestemd en ziet het met vertrouwen tegemoet.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord