Zakelijk

Kapsalon Pé-Jé start met kappersabonnement

Hoogeveen – Pé-Jé kapsalon in Hoogeveen biedt vanaf deze week een abonnement aan. Het abonnement is bedoeld om een jaar lang onbezorgd te kunnen genieten van een knipbeurt in een van de twee kapsalons van Pé-Jé in Hoogeveen. 

Maximaal genieten en er altijd verzorgd uit zien! Dat kan nu bij Pé-Jé in Hoogeveen. Naast een kappersbezoek zoals u bij ons gewend bent, kunt u nu ook een kappersabonnement afsluiten om uw haar te laten knippen en of kleuren voor een vast en laag maandbedrag.

U bepaalt samen met uw kapper het juiste type abonnement om te komen tot het door u gewenste resultaat. De minimale looptijd van uw abonnement is 12 maanden, daarna een opzegtermijn van slechts 1 maand. De abonnementen variëren van 18,00 tot 56,00 euro per maand. Het abonnement kunt u in één van onze kapsalons afsluiten. Het Haagje 1-01 of Grote Beer 31 Hoogeveen.

3 gedachten over “Kapsalon Pé-Jé start met kappersabonnement

  • dus anders ga je 1x in de 6 weken maar nu betaal voor ca 1x in de 4 weken. En kapper zwart is goedkoper per beurt als hun abonnementen als ik die prijzen zie.

  • Maar waarom zou je een abonnement willen afsluiten bij een kapper? Wat is hier de toegevoegde waarde terug te vinden? Voor de klant bedoel ik dan, die van de kapper zie ik wel.

  • Ik zit nu 20 minuten in de kappersstoel voor 18 euro.
    Kies ik voor een abonnement dan betaal ik 18 euro per maand = 216 Euro per jaar.
    ik ga ongeveer 8 keer per jaar naar de kapper voor een totaalbedrag van 144 Euro.
    Dan kom ik dus uit op een negatief verschil van 72 Euro 🙁

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: