Mesud Yildirim & Edwin Santing langer bij vv Hoogeveen

Hoogeveen: De technische commissie van hoofdklasser Hoogeveen heeft opnieuw een belangrijke speler voor volgend seizoen vastgelegd. Mesud Yildirim heeft aangegeven ook volgend seizoen de blauwwitte kleuren te verdedigen.

De 21-jarige verdediger is afkomstig uit de eigen jeugd. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en op vrij jonge leeftijd volgde er een overstap naar SC Heerenveen. Na een verblijf bij PEC Zwolle keerde de verdediger vorig seizoen terug op het oude nest. Daar veroverde hij meteen een basisplaats. Op dit moet is hij echter al een tijdje uit de running vanwege een zware blessure. Het herstel zal zeker nog zes weken duren. (Foto: Albert Stegeman)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edwin Santing langer bij Hoogeveen zaterdag
Edwin Santing blijft Hoogeveen zaterdag ook volgend seizoen trouw. De 24-jarige doelman is op dit moment tweede keeper achter Raymon Slot. ‘Edwin is goud waard voor onze selectie’, geeft Danny van der Sleen namens de technische commissie aan. ‘Hij is een echte clubman en staat er wanneer hij er moet staan. Dat valt natuurlijk niet altijd mee, omdat de concurrentie groot is.’
Volgend seizoen zal Santing de strijd moeten aangaan met Raimon Benjamins, die terugkeert van MSC. Raymon Slot zoekt elders een nieuwe uitdaging. (Foto: Janet van der Weij )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord