Willekeur bij CBR leidt tot stillegging opleiding

Hollandscheveld: In de Hoogeveensche Courant een opmerkelijk verhaal over Dennis Kleine die slachtoffer is geworden van de willekeur van een arts van het CBR.

Dennis Kleine volgt een opleiding voor vrachtwagenchauffeur en moest zich in november 2018 melden voor een medische keuring. Bij een vraag over alcoholgebruik vertelde hij eerlijk dat hij ‘s weekends wel eens drinkt maar zich beperkt tot gemiddeld een 7-tal biertjes. De keuringsarts kwalificeerde het tot alcoholmisbruik waardoor Dennis zijn opleiding niet kan vervolgen.

De familie is terecht gekomen in een geschil met het CBR, die schriftelijk heeft vastgelegd dat er geen sprake is van alcoholmisbruik. Sindsdien is het vechten tegen het CBR en moet hij wachten op een mogelijke herkeuring.

Lees hier verder>>>

Een gedachte over “Willekeur bij CBR leidt tot stillegging opleiding

  • 24 februari 2019 om 12:14
    Permalink

    Uitspraak van de moeder (staat in het stukje van de krant):”‘Als hij echt elk weekend te veel dronk en regelmatig met drank op achter het stuur zat dan zette ik me niet zo voor hem in.”
    Pardon, mijn kind zal nooit met drank op gaan rijden! Mocht dat wel gebeuren dan blijft het bij één keer, daar zorg ik zelf wel voor!

Geef een reactie