Geslaagde 15e Wings & Wheels 2018

Hoogeveen: Afgelopen donderdag 10 mei, werd er op vliegveld Hoogeveen voor de vijftiende keer ‘Wings & Wheels’ gehouden. Een evenement voor het hele gezin met voor de eerste keer een voorjaarsbeurs. De bezoekers konden niet alleen kijken naar, maar ook meevliegen met één van de meest beroemde oldtimer vliegtuigen van de wereld, de legendarische Antonov AN2.

Piloot Rob de Man bezocht met zijn Antonov AN 2 het evenement en bood exclusieve rondvluchten aan met dit van oorsprong Russische vliegtuig. Per vlucht was er ruimte voor maximaal tien passagiers, maar tegen extra betaling, konden er ook 2 geluksvogels plaatst nemen in de cockpit naast de piloot. Voor een bedrag van máár 75 euro gingen veel liefhebbers het luchtruim in om te genieten van 15 minuten zuivere vliegtijd boven Hoogeveen.

Naast deze super mooie Antonov AN2 was er uiteraard nog veel meer te zien. Voor de kinderen waren er allerlei verschillende activiteiten, mocht je zitten in en cockpit van een vliegtuig, kon je een brandweerauto van binnen bekijken, spuiten met een waterkanon, springen op de springkussen en nog veel meer! Rond 16:30 was er de parade met oude automobielen en bijzondere klassieke vliegtuigen.

[metaslider id=”1553″]
Foto’s & tekst: Captured by Mark.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord