Geen spugende en scheldende klanten bij intertoys Hoogeveen

Hoogeveen – Het is vandaag de laatste dag dat Intertoys-klanten hun cadeaukaarten kunnen verzilveren. Zaterdag liep het in een aantal winkels in het land flink uit de hand door een storing in het systeem dat de cadeaukaarten moet registreren. In de lange rijen die ontstonden voor de kassa’s liepen de gemoederen soms zo hoog op dat personeel door boze klanten werd bespuugd, vernederd en zelfs fysiek belaagd.

Terwijl het in sommige steden het finaal uit de hand liep, was het wel zeer druk in de filialen in Hoogeveen, maar wisten klanten over het algemeen hun fatsoen te bewaren. Personeel had voor de klanten die moesten wachten koffie en voor kinderen snoepjes of ranja. Met een berichtje op social media bedanken de medewerkers van deze filialen hun klanten dat het in Hoogeveen rustig is verlopen.

Lieve klantjes en klanten!
Wij willen jullie bedanken voor het begrip en geduld wat jullie afgelopen 2 dagen hebben gehad. Jullie hebben helaas door storingen en overbelaste systemen heel lang in de rij moeten staan gisteren en vandaag. Maar gelukkig hebben wij jullie als klant(je) gehad en ging het er niet zo aan toe als in sommige andere steden. Dus BEDANKT!
Met vriendelijke groet,
Team Intertoys Hoogeveen Hoofdstraat.

Het is deze zondag echt de laatste dag dat er giftcards/cadeaubonnen ingeleverd kunnen worden. De filialen in Hoogeveen zijn geopend van 13:00 tot 17:00.

De Speelgoedketen Intertoys is afgelopen donderdag failliet verklaard door de rechtbank van Amsterdam. De winkels blijven voorlopig open op verzoek van de curatoren, die nog steeds inzetten op een doorstart van het bedrijf

Deel dit bericht!

Geef een antwoord