Zakelijk

Tennis Totaal nieuwe sponsor competitievoorbereidingstoerooi

Hoogeveen – Tennis Totaal en T.C. de Weide hebben al een lange geschiedenis samen. Vanaf het begin heeft Tennis Totaal de tennisbanen aangelegd en het onderhoud daarvan gepleegd. Daarnaast zijn de padelbanen ook door hun gerealiseerd.

Tennis Totaal is de specialist in aanleg en onderhoud van sportvelden in gravelbanen, all-weatherbanen en kunstgrasvelden. Willem Majoor van Tennis Totaal legt vervolgens deze stap qua sponsoring uit: ”We hebben een lange historie met de club en op deze manier kunnen we iets terug investeren in de vereniging zelf.”. Hij vervolgt met “Hoe mooi is het om sponsor te zijn van 1 van de grootste tennistoernooien van het noorden!”
Wij als T.C. de Weide zijn blij met Tennis Totaal als sponsor en gaan er weer een mooie editie van maken en de inschrijving is inmiddels geopend. Tennis Totaal Open 2019 start op zondag 24 maart en de finales vinden plaats op zondag 31 maart op ons sportpark aan de Zuidwoldigerweg 17 te Hoogeveen. Schrijf je snel in via dit inschrijf formulier

Geef een reactie