V.V Noordscheschut speelster krijgt voetbalclinic van Oranjespeelster Kika van Es

Boxmeer/Noordscheschut – Je gaat als een groot fan van de Oranjeleeuwinnen door het leven, zelf ben je keeper van Noordscheschut MO 15-1 en je wint dan een voetbalclinic van Oranje speelsters Kika van Es. Dan gaat je voetbalhart sneller kloppen.

Dit overkwam Kimberley Schonewille uit Noordscheschut. Samen met nog 14 meiden die afkomstig waren uit het hele land wonnen ze van de duizenden deelneemsters die meededen aan een actie van Gliss kur, een voetbalclinic gegeven door Oranjespeelster Kika van Es.

WK vrouwenvoetbal 2019

Voor Kika van Es staat 2019, net als de andere dames van het Nederlands elftal, in het teken van het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk. Maar gelukkig wist ze in haar drukke schema hierop naar het wereld kampioenschap nog wel tijd te maken voor de winnaars. De verdediger uit het Brabant kwam dinsdagavond dan ook graag terug naar haar ‘oude’ club Olympia’18 in Boxmeer, waar ze de eerste beginsels van het voetbal meekreeg.
Naast de voetbalclinic, waarbij de oranje speelster alle tijd had voor iedereen, en links en rechts diverse tips gaf aan de meiden, was er ook nog ruim de tijd om vragen te stellen en natuurlijk op de foto te gaan met Kika.

 

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord